- Čas přípravy
- 20 minut
- Délka vaření
- 10 minut
- Obtížnost
- snadné
- Podávání
- 6 porcí
- Jídlo
- Přidal
- Přidáno
- 23.3.2014
- dle potřeby
- tuňáková pomazánka
- 2 ks
- okurka salátová
- 1 ks
- losos filet
- 1/2 ks
- citron
- 200 g
- cherry rajčátka
- dle chuti
- rozmarýn
Jak vymyslet zdravější oslavu? Co si vzít na oslavu narozenin, když chcete jíst zdravěji a víte, že tam nic správného nedostanete? Také tyto otázky často řeším a naučila jsem se, přinést hostitelce vlastní jednohubky. Často je nakonec nejím jenom já, ale pochutnávají si na nich všichni.
- Stačí tedy tuňákovou pomazánku namazat na plátky okurky a ozdobit malým kouskem dobře omytého citrónu. Aby okurka získala pruhovaný vzhled, po omytí ji okrájejte do pruhu. Odkrojíte tedy jen kousek slupky po celé délce a pak kousek slupky necháte. Nakonec ji rozkrájíte na kolečka. Tuňáková pomazánka vypadá na pruhované okurce zajímavě :-)
- Tentokrát jsem zvolila jako malé občerstvení i kousky lososa. Stačí jen lososa nakrájet na kostky, posypat nejlépe čerstvým rozmarýnem a udělat ho v parním hrnci ( ten já ráda na ryby používám) nebo v troubě. Pak ho jen naskládat na tác a nezapomenout připravit párátka.
Zatím žádné komentáře, buďte první!