Tyčinky z domácího cizrnového tofu

Kategorie: bez lepku, bez masa, bez mléčných, bez ořechů, bez vajec, sacharidy 10 - 15g, staré, strava s nižším GI, vegan

Prosím čekejte...
Délka vaření
30 minut
Obtížnost
snadné
Podávání
4 porce
Jídlo

mimo LCHF

Přidal
Přidáno
1 ks
tofu
1 ČL
olivový olej
1 špetka
sůl
1 špetka
pepř
Tyčinky z domácího cizrnového tofu

Podle posledního receptu jste si mohli vyzkoušet udělat domácí tofu.  Pokud hledáte recepty na jídlo bez masa, tak tento recept nabízí velice chutnou a rychlou svačinku.  K výrobě tyčinek jsme použili opět naše cizrnové tofu, ale jistě by šly udělat i z klasického sójového – čímž značně snížíte sacharidy.

 

 

  1. Hotové tofu nakrájíme na centimetrové plátky.
  2. Na plech naskládáme kuchyňskou utěrku, tyčinky dáme na utěrku, přikryjeme další vrstvou utěrky a prkýnkem zatížíme. Je potřeba z tofu dostat přebytečnou vodu. Stačí nechat hodinku.
  3. Pak už si jen potřeme pečící papír olivovým olejem a tyčky na něj naskládáme.
  4. Posypeme kořením a pečeme na 190 stupňů nejdřív 15 minut, pak je otočíme a dáme zase na 15 minut do trouby.
  5. Tyčky nám krásně zezlátnou a jsou na povrchu křupavé.

ONLINE KURZY HUBNUTÍ – DOVEDU VÁS KE ŠTÍHLOSTI

VÍCE INFO

Zatím žádné komentáře, buďte první!

Napsat komentář

Komentáře na webových stránkách odrážejí názory svých autorů a ne nutně názory tohoto webového portálu. Tímto žádáme všechny členy, aby se zdrželi urážek, nadávek a vulgárního projevu. Vyhrazujeme si právo odstranit jakýkoli komentář bez předchozího upozornění nebo vysvětlení.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*
*