Tempeh s pórkem

Kategorie: bez lepku, bez masa, bez mléčných, bez ořechů, bez vajec, lowcarb strava, paleo primal, rychlovky, sacharidy nad 15g, strava s nižším GI, vegan

Prosím čekejte...
Čas přípravy
5 minut
Délka vaření
5 minut
Obtížnost
snadné
Podávání
2 porce
Jídlo

hlavní jídla

Přidal
Přidáno
190 g
tempeh uzený
20 g
olivový olej
100 g
jarní cibulka
100 g
pórek
Tempeh s pórkem

Chuť uzeného tempehu naprosto zbožňuji a zařazuji ho do jídelníčku velice často. Navíc dle posledních studií je ze sójových výrobků nejvhodnější, protože prošel fermentací a je dobře stravitelný.

  1. Cibulku orestujeme na olivovém oleji a přidáme i na kolečka pokrájený pórek.
  2. Po chvilce přidejte tempeh a případně kus uzeného masa. Uzené maso není nutné, ale já jsem zrovna doma kousíček měla a o to pak bylo jídlo šťavnatější.

ONLINE KURZY HUBNUTÍ – DOVEDU VÁS KE ŠTÍHLOSTI

VÍCE INFO

2 komentářů

  1. simonab řečeno Únor 28, 2014 Odpovědět

    dobrý den,ráda bych se zeptat,jak často by se v dietni stravě měly objevovat sojové výrobky?Nemohu lepek a mléčné výrobky a mám tak trochu obavu,aby mi častější konzumaci spíše neublížila.děkuji

    Prosím čekejte...
    1. Hana Brychová řečeno Únor 28, 2014 Odpovědět

      Dobry den SimonoB. Dekuji za prinosny dotaz. I se sojovymi vyrobky bych v jidelnicku setrila a nezarazovala je denne, ale treba jen 3x tydne Navic u soji vznika problem, ze velka cast produkce je geneticky modifikovana. Vybirejte tedy jen vyrobky oznacene jako GMO free nebo BIO. Ze sojovych vyrobku se zamerujte hlavne na tempeh, je pro telo nejvhodnejsi a ma jine vlastnosti nez bezna soja. Hezky den

      Prosím čekejte...

Napsat komentář

Komentáře na webových stránkách odrážejí názory svých autorů a ne nutně názory tohoto webového portálu. Tímto žádáme všechny členy, aby se zdrželi urážek, nadávek a vulgárního projevu. Vyhrazujeme si právo odstranit jakýkoli komentář bez předchozího upozornění nebo vysvětlení.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*
*

Poslat upozornění při odpovědi na MŮJ komentář.