- Čas přípravy
- 10 minut
- Délka vaření
- 10 minut
- Obtížnost
- snadné
- Podávání
- 4 porce
- Jídlo
- Přidal
- Přidáno
- 24.5.2015
Zase jedna nezvyklá, ale zdravá příloha – Osm důvodů, proč jíst květák . Restovaný květák na másle nebo na ghí. Pokud se snažíte hubnout, je to vhodná příloha hlavně k večeři místo té běžné, většinou plné sacharidů. Pro ty, co se stravují podle paleo stravy nebo Whole30, je restovaný květák výborným zpestřením všech jídel.
Dobrou chuť!
Hanka
- Růžičky syrového květáku nakrájíme na malé kousky.
- Na pánvi rozehřejeme máslo nebo ghí a přihodíme květák. Opékáme tak dlouho, dokud nezačne květák lehce měknout a zlátnout.
- Pokud byste chtěli mít květák naprosto měkký, musel by se předem chvilku povařit. Mně více chutná chroupací.
Vynikajici recept! Jiz jsem delala nekolikrat, pridavam bylinky, kurkumu….. Davame si k tomu volske oko. Uzasna naminka 🙂
Děkuji za tip. Přidat kurkumu mě nenapadlo. 🙂
Dobrý den, přidala jsem se naplno minulý týden. Jste mi perfektní inspirací. Jídlo mě doslova baví a každý den tu poctivě čerpám 🙂 receptíky. Zatím se cítím perfektně, zpočátku jsem se taky trochu dopoledne trápila s hladem, ale včera už vše pominulo a dokonce jsem se musela nutit do večeře, přestože jsem se jí v minulosti nemohla dočkat. Nemám nafouklé břicho, dobře se mi spí…prostě se cítím skvěle. Děkuji za tyto stránky a určitě si whole prodloužím :-). krásný den všem