- Čas přípravy
- 10 minut
- Délka vaření
- 10 minut
- Obtížnost
- snadné
- Podávání
- 2 porce
- Jídlo
- Přidal
- Přidáno
- 27.9.2013
- 80 g
- tuňák ve vlastní šťávě
- 100 g
- losos připravený v páře
- 1 PL
- olivový olej
- 100 g
- lučina
- 2 ks
- jarní cibulka
- 1 špetka
- sůl
Rybičkovou pomazánku znají snad naprosto všichni a většina lidí ji má ráda. V poradně se ale často setkávám s lidmi, kteří nemají rádi čerstvé ryby. Je zajímavé, že konzervované ryby a pomazánka třeba z tuňáka jim nevadí. Losos je vynikajícím zdrojem omega3 a je žádoucí zařazovat jej do stravy často. Tak jsem pátrala, jak do nejedlíka ryb dostat kus čerstvého lososa. A vyšlo to. Nejedlík ryb naprosto nic nepoznal a pomazánku vychvaloval.
- Jarní cibulku nakrájejte na co nejmenší kousky.
- Přidejte tuňáka ve vlastní šťávě ( bez vody), lososa připraveného v páře, lučinu, olivový olej a vyšlehejte do jemna.
Zatím žádné komentáře, buďte první!