Pečené batáty

Kategorie: bez lepku, bez masa, bez mléčných, bez ořechů, bez vajec, lowcarb strava, paleo primal, paleo strava, sacharidy nad 15g, strava s nižším GI, vegan, whole30

Prosím čekejte...
Čas přípravy
10 minut
Délka vaření
30 minut
Obtížnost
snadné
Podávání
4 porce
Jídlo

přílohy

Přidal
Přidáno
1 ks
batáty
1 PL
olivový olej
Pečené batáty

Přemýšlíte, co si dát jiného za přílohu? Vyzkoušejte plátky pečené batáty. Mají sladší chuť než brambory, ale hodí se naprosto ke všemu. A jsou povoleny při stravování podle Whole30. 

 

Dobrou chuť!

Hanka

 

 

 

  1. Troubu předehřejeme na 180 stupňů.
  2. Batáty důkladně omyjeme kartáčkem.
  3. I se slupkou nakrájíme na plátky vysoké asi 3 mm. Pokud jsou velké (široké), nakrájíme je i podélně napůl.
  4. Vyskládáme na plech na pečící papír a dáme péct do trouby asi na 30 minut.
  5. Když začnou chytat barvičku a měknout, potřeme je směsí oleje a bylinek. Já je potřela pestem z medvědího česneku, které jsem naředila olivovým olejem.
  6. Necháme zapéct do zlatova.

ONLINE KURZY HUBNUTÍ – DOVEDU VÁS KE ŠTÍHLOSTI

VÍCE INFO

Zatím žádné komentáře, buďte první!

Napsat komentář

Komentáře na webových stránkách odrážejí názory svých autorů a ne nutně názory tohoto webového portálu. Tímto žádáme všechny členy, aby se zdrželi urážek, nadávek a vulgárního projevu. Vyhrazujeme si právo odstranit jakýkoli komentář bez předchozího upozornění nebo vysvětlení.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*
*