Kategorie: bez lepku, bez masa, bez mléčných, lowcarb strava, paleo primal, paleo strava, sacharidy nad 15g
Nejdříve si připravíme korpus. Do misky dáme najemno nastrouhanou mrkev, namleté mandle ( já si je mixuji v mixéru) vejce, skořici a sůl. Vše promícháme. Přidáme jedlou sodu a na kostičky nakrájenou čokoládu.
Dáme péct na pečícím papíru na 180 stupňů asi 35 minut. Já použila skleněnou misku z Ikea, jak vidíte na fotce. Ale asi by se mohl použít i normální plech. Korpus pak bude nižší a víc křupavější.
Po upečení necháme vychladnout. (Když nebyl studený, zapařovaly se mi skleničky).
Ostružinová omáčka : Hrst ostružin dáme na pánev a podlijeme troškou vody. Vidličkou rozmačkáme a chvilku povaříme do malého zhoustnutí. Není potřeba přidávat žádné sladidlo.
Krém: Použila jsem kokosové mléko v plechovce zn. Alnatura, které musí být vychlazené. Pak jsou v něm kousky tuhého tuku. Jak tuhý tuk, tak kokosové mléko nalijeme do misky. Přidáme kapku vanilkového aroma nebo pravé vanilky a šleháme do konzistence šlehačky.
Studený korpus naporcujeme a vyskládáme na dno skleniček, dáme smetanu a polijeme ostružinovou omáčkou. Celé opakujeme do naplnění nádoby.
ONLINE KURZY HUBNUTÍ – DOVEDU VÁS KE ŠTÍHLOSTI
VÍCE INFO
Zatím žádné komentáře, buďte první!