Mleté maso se žampionovou omáčkou

Kategorie: bez lepku, bez ořechů, bez vajec, ketogenní strava, lowcarb strava, paleo primal, sacharidy 10 - 15g

Prosím čekejte...
Čas přípravy
10 minut
Délka vaření
25 minut
Obtížnost
střední
Podávání
1 porce
Jídlo
Přidal
Přidáno
100 g
mleté hovězí maso
1 ks
cibule
10 g
sádlo
100 g
žampiony
100 ml
smetana na vaření 12%
sůl
pepř
provensálské koření
Mleté maso se žampionovou omáčkou

Tento recept pochází z facebookové skupiny KETO a LOW CARB životní styl a poskytla jej Kateřina P.

  1. Cibuli nakrájíme a restujeme se žampiony na sádle dozlatova.
  2. Přidáme mleté maso, sůl, koření, podlejeme trochou vody (asi 50 ml) a dusíme 20 minut.
  3. Nakonec přidáme smetanu a necháme projít varem, poté můžeme podávat.

ONLINE KURZY HUBNUTÍ – DOVEDU VÁS KE ŠTÍHLOSTI

VÍCE INFO

Jeden komentář

  1. krucinka řečeno Únor 10, 2019 Odpovědět

    Úžasná mňamina. Tenhle receptík je oblíbený.

    Prosím čekejte...

Napsat komentář: krucinka Zrušit odpověď na komentář

Komentáře na webových stránkách odrážejí názory svých autorů a ne nutně názory tohoto webového portálu. Tímto žádáme všechny členy, aby se zdrželi urážek, nadávek a vulgárního projevu. Vyhrazujeme si právo odstranit jakýkoli komentář bez předchozího upozornění nebo vysvětlení.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*
*

Poslat upozornění při odpovědi na MŮJ komentář.