- Čas přípravy
- 10 minut
- Délka vaření
- 10 minut
- Obtížnost
- snadné
- Podávání
- 1 porce
- Jídlo
- Přidal
- Přidáno
- 18.5.2015
- 150 g
- mleté hovězí maso
- 100 g
- cuketa
- 100 g
- fenykl
- 100 g
- cibule
- 1/2 ČL
- sůl
- 1 špetka
- pepř
- 1 špetka
- chilli
- 15 g
- olivový olej
Mleté maso mám ráda pro jeho jednoduchou přípravu. Nemusí se krájet a prostě se jen vysype na pánev. A protože teď 30 dnů budu dodržovat program Whole30, bude i většina receptů, spíše asi všechny, zaměřena na tento typ stravování. Jídelníček prvního týdne Whole30 najdete ZDE.
Mleté maso kupuji jen v bio kvalitě, protože každé běžně dostupné mi nevoní. Když je maso kvalitní, není potřeba ho ani ničím ochucovat, vynikne tak chuť masa.
Přeji dobrou chuť!
Hanka
- Na pánvi na kokosovém nebo olivovém oleji orestujeme nakrájenou cibuli do zlatova.
- Přidáme mleté maso a postupně ho vařečkou rozpojujeme na malé části.
- Ochutíme pepřem, troškou chilli papriček a solí.
- Když je maso hotové, dáme do pánve nakrájenou cuketu a na kousky pokrájený fenykl. Dusíme do měkka.
Zatím žádné komentáře, buďte první!