- Jídlo
- Přidal
- Přidáno
- 24.6.2019
Chybí vám na nízkosacharidové (low carb) stravě brambory? Pak se nebojte uvařit si kedlubnu. Chutná velmi podobně, skoro by se dalo říct stejně jako brambory. Přitom brambory mají ve 100g 16g sacharidů a kedlubna pouhých 5g. To je při celodenním počítání zásadní rozdíl a pro hubnutí je nižší příjem sacharidů jen žádoucí. Stejně jako je pro hubnutí potřeba, aby jídlo chutnalo a změnu jste přijali jako nový životní styl, ne jako dietu. Pokud si nevíte s hubnutím nízkosacharidovou stravou rady, podívejte se na kurzy, které nabízím. – ONLINE KURZY HUBNUTÍ
- Ke kedlubně se chovejte stejně jako k bramborám.
- Oloupejte, nakrájejte, dejte do vody. Přidejte dle chutí kmín a sůl.
- Pro lepší barvu a chuť můžete přidat špetku kurkumy.
- Vařte do změknutí asi 10 - 15 min.
Super nápad, brambory bych ráda vyřadila a nevím si s tím moc rady. Kedlubny ráda, tak zkusím. Dík
Dnes jsem je vařila už podruhé. Nedávám kurkumu ani kmín, jen sůl a vařím asi 20 minut. Jsme spokojení, manželovi také chutnají. Jsem ráda, že jsem se o nich dočetla zde, protože by mě to samotnou nenapadlo.
Tak to mám radost, nám také všem chutnají.