- Čas přípravy
- 40 minut
- Délka vaření
- 8 minut
- Obtížnost
- střední
- Podávání
- 20 porcí
- Jídlo
- Přidal
- Přidáno
- 5.12.2016
- 310 g
- mandlová mouka
- 20 g
- kokosová mouka
- 250 g
- máslo
- 30 ml
- smetana ke šlehání
- 120 g
- erythritol
- 1 ks
- vejce
- 1 špetka
- vanilka
- 1 PL
- šťáva z citronu
- 1/2 ČL
- kůra z chemicky neošetřeného citrónu
- 1 špetka
- sůl
Tento recept pochází z facebookové skupiny KETO a LOW CARB životní styl a poskytla jej Hana T.
- Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Je zapotřebí pořádně propracovat rukama. Při zpracování se těsto dost lepí, ale po zchladnutí se to zlepší. I tak jsem si při válení podsypávala kokosovou moukou. Těsto rozdělíme napůl, každou polovinu zabalíme do potravinářské folie a dáme přes noc vychladit do lednice.
- Druhý den těsto vyndáme z lednice a necháme jej při pokojové teplotě trochu povolit. Poté z těsta vyválíme tenčí placky, ze kterých vykrajujeme zvolené tvary.
- Pečeme v předehřáté troubě na 180°C cca 8 minut. Hlídejte, lehce se připečou. Plníme 100% marmeládou.
Zatím žádné komentáře, buďte první!