Krůtí maso s fenyklem a kurkumou

Kategorie: bez lepku, bez mléčných, bez ořechů, bez vajec, ketogenní strava, lowcarb strava, paleo primal, paleo strava, sacharidy nad 15g, strava s nižším GI, whole30

Prosím čekejte...
Čas přípravy
10 minut
Délka vaření
30 minut
Obtížnost
snadné
Podávání
1 porce
Jídlo

hlavní jídla

Přidal
Přidáno
120 g
krůtí maso
200 g
fenykl
1 ks
cibule
5 PL
kokosové mléko
kokosový olej
kurkuma
sůl
pepř
rukola
Krůtí maso s fenyklem a kurkumou

Poslední rok jsem si fenykl hodně oblíbila a v kombinaci s kurkumou mi přijde ještě zajímavější. Kurkuma patří mezi „zázračné koření“ a měla by mít v jídelníčku jistě také své místo. Proto se nebojte s ní experimentovat a přidat i do běžných jídel, které vaříte.

 

 

  1. Krůtí maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme a necháme chvíli odležet.
  2. Na kokosovém oleji orestujeme cibuli a přidáme na maso a po chvilce fenykl fenykl.
  3. Když je maso měkké, ochutíme lžičkou kurkumy a kokosovým mlékem. Nakonec dáme rukolu a dusíme do měkka.

ONLINE KURZY HUBNUTÍ – DOVEDU VÁS KE ŠTÍHLOSTI

VÍCE INFO

Zatím žádné komentáře, buďte první!

Napsat komentář

Komentáře na webových stránkách odrážejí názory svých autorů a ne nutně názory tohoto webového portálu. Tímto žádáme všechny členy, aby se zdrželi urážek, nadávek a vulgárního projevu. Vyhrazujeme si právo odstranit jakýkoli komentář bez předchozího upozornění nebo vysvětlení.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*
*