- Čas přípravy
- 10 minut
- Délka vaření
- 30 minut
- Obtížnost
- snadné
- Podávání
- 1 porce
- Jídlo
- Přidal
- Přidáno
- 5.6.2015
- 120 g
- krůtí maso
- 200 g
- fenykl
- 1 ks
- cibule
- 5 PL
- kokosové mléko
- kokosový olej
- kurkuma
- sůl
- pepř
- rukola
Poslední rok jsem si fenykl hodně oblíbila a v kombinaci s kurkumou mi přijde ještě zajímavější. Kurkuma patří mezi „zázračné koření“ a měla by mít v jídelníčku jistě také své místo. Proto se nebojte s ní experimentovat a přidat i do běžných jídel, které vaříte.
- Krůtí maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme a necháme chvíli odležet.
- Na kokosovém oleji orestujeme cibuli a přidáme na maso a po chvilce fenykl fenykl.
- Když je maso měkké, ochutíme lžičkou kurkumy a kokosovým mlékem. Nakonec dáme rukolu a dusíme do měkka.
Zatím žádné komentáře, buďte první!