- Čas přípravy
- 10 minut
- Délka vaření
- 20 minut
- Obtížnost
- snadné
- Podávání
- 3 porce
- Jídlo
- Přidal
- Přidáno
- 18.2.2017
- 300 g
- hlíva ústřičná
- 100 g
- cibule
- 20 g
- olivový olej
- 500 ml
- vývar
- 1/2 ČL
- sůl
- 1 ČL
- paprika sladká mletá
- 1 ČL
- majoránka
- 1 špetka
- pepř
Tento recept pochází ze skupiny KETO a LOW CARB životní styl a poskytla jej Kateřina P.
- Cibulku nakrájíme nadrobno a osmahneme na olivovém oleji dozlatova.
- Hlívu pokrájíme na nudličky, přidáme k osmahnuté cibulce, chvilku restujeme, poté zalijeme vývarem a 15 - 20 minut podusíme doměkka.
- Polévku ochutíme solí, pepřem, sladkou paprikou, majoránkou, popř. můžeme použít gulášové koření. Zahušťovat netřeba.
Zatím žádné komentáře, buďte první!