- Čas přípravy
- 10 minut
- Délka vaření
- 20 minut
- Obtížnost
- snadné
- Podávání
- 2 porce
- Jídlo
- Přidal
- Přidáno
- 13.4.2015
- 1 ks
- domácí klobása
- 100 g
- kysané zelí
- 500 ml
- vývar
- 200 g
- cuketa
- 60 g
- smetana ke šlehání
- 1 stroužek
- česnek
- 1 ČL
- paprika sladká mletá
- sůl
- pepř
- kmín
Tento recept pochází ze skupiny KETO a LOW CARB životní styl a poskytla jej Lucie Z.
- Domácí klobásu nakrájíme a s trochou kysaného zelí osmahneme na sádle.
- Osolíme, opepříme, přidáme sladkou papriku a zalijeme vývarem.
- Necháme 5 minut povřrit a mezitím si nastrouháme cuketu (neloupat). Nastrouhanou cuketu přidáme do polévky a vaříme zhruba 10 min.
- Zahustíme šlehačkou a přidáme česnek, lehce provaříme a můžeme podávat.
Zatím žádné komentáře, buďte první!