Chřest ve slanině a pršutu

Kategorie: bez lepku, bez mléčných, bez ořechů, bez vajec, ketogenní strava, lowcarb strava, paleo primal, paleo strava, sacharidy do 6g, strava s nižším GI

Prosím čekejte...
Čas přípravy
10 minut
Délka vaření
12 minut
Obtížnost
snadné
Podávání
1 porce
Jídlo

snack

Přidal
Přidáno
200 g
chřest zelený
100 g
anglická slanina
5 g
olivový olej
Chřest ve slanině a pršutu

Chřest v kombinaci se slaninou nebo pršutem se může stát velice příjemným pohoštěním pro hosty, když je budeme chtít pohostit něčím teplým. Vše si stačí připravit dopředu a pak jen zapnout troubu. Chřest je navíc zdrojem mnoha potřebných živin. Dělala jsem obě dvě varianty, jak se slaninou , tak s pršutem, a obě byly vynikající.

Přeji dobrou chuť!

Hanka

 

 

  1. Chřest opláchneme a ulámeme tvrdé konce. Pokud je mladý a čerstvý, dá se použít celý.
  2. Obalíme plátkem slaniny nebo pršutu. Obalovala jsem vždy dva chřesty, ale dal by se obalit i každý samostatně.
  3. Dáme do zapékací misky nebo na plech na pečící papír. Konce chřestu potřeme olivovým olejem.
  4. Pečeme v troubě na 180 stupňů asi 12 minut.

ONLINE KURZY HUBNUTÍ – DOVEDU VÁS KE ŠTÍHLOSTI

VÍCE INFO

Zatím žádné komentáře, buďte první!

Napsat komentář

Komentáře na webových stránkách odrážejí názory svých autorů a ne nutně názory tohoto webového portálu. Tímto žádáme všechny členy, aby se zdrželi urážek, nadávek a vulgárního projevu. Vyhrazujeme si právo odstranit jakýkoli komentář bez předchozího upozornění nebo vysvětlení.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*
*