- Čas přípravy
- 5 minut
- Délka vaření
- 5 minut
- Obtížnost
- snadné
- Podávání
- 1 porce
- Jídlo
- Přidal
- Přidáno
- 9.6.2015
- 200 g
- chřest zelený
- 100 g
- žampiony
- 160 g
- tuňák v konzervě
Chřest prostě zbožňuji pro jeho rychlou úpravu a křupavou chuť. Ten zelený je mi chuťově mnohem bližší. Protože jsem dnes potřebovala vymyslet rychlý oběd, nečekaně mi odpadl oběd v restauraci, padla volba právě na chřest v kombinaci s konzervovaným tuňákem. Vše bylo za 10 min hotovo. Jídlo jsem měla bez přílohy, protože stále dodržuji 30denní detoxikační program Whole30.
Dobrou chuť!
Hanka
- Zelený chřest opláchneme, ulámeme tužší konce a nakrájíme na kousky.
- Na olivovém oleji z tuňáka (použila jsem Rio Mare) orestujeme chřest a nakrájené žampióny.
- Přidáme maso z tuňáka a prohřeme. Ihned podáváme.
Zatím žádné komentáře, buďte první!