- Čas přípravy
- 20 minut
- Délka vaření
- 10 minut
- Obtížnost
- snadné
- Podávání
- 6 porcí
Také jste již slyšeli, že na vánoce to přeci nevadí a můžeme si sladké užívat? Mohla by to být pravda, pokud bychom si tuto větu neříkali mnohokrát za rok (na Silvestra, na narozeniny, na oslavu atd.). Pak máme totiž vánoce každých 14 dnů a to už se na nadváze projeví každému. Je tedy mnohem vhodnější volit takové cukroví, aby bylo s nízkým množstvím sacharidů, nejlépe bezlepkové a bez ztužených tuků.
Linecké pečivo je naprostá klasika a peče se snad v každé domácnosti. Nejen kvůli chuti, ale právě kvůli vykrajování, které milují hlavně děti. Pusťte se tedy do něj.
A pokud po vánocích usoudíte, že potřebujete výživovou změnu, změňte svůj životní styl s online kurzem hubnutí ZKUS TO S LOW CARB nebo ZKUS TO S KETO.
- Kakaové máslo rozpustíme ve vodní lázni a ze všech surovin vypracujeme těsto.
- Vykrajovátkem tvoříme kolečka, u poloviny koleček vykrojíme i střed.
- Pečeme na pečícím papíru ve středně vyhřáté troubě. Dobu pečení je potřeba hlídat, kolečka by neměla výrazně změnit barvu.
- Doporučuji péct odděleně plná kolečka a kolečka s vykrojeným středem z důvodu rozdílné potřeby délky pečení.
- Slepujeme džemem bez cukru.
Nevím kde jsem udělala chybu, po upečení se při sundávání z plechu rozpadají pod rukama.